Тамақтандыру » Страница 53 » "№33 жалпы орта білім беретін мектебі" Қазақ-Дихан ауылы
Жамбыл облысы әкімдігінің білім басқармасы
Меркі ауданының білім бөлімінің
"№33 жалпы орта білім беретін мектебі"
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау бөлімі :
+7(72636) 43-50-93
Есепші бөлімі:
+7(72636) 23-11-37
Нашар көрушілер
нұсқасы
Жаңа 2021-2022оқу жылындағы тамақтандыру жұмыстарын ұйымдастыру
19
август
2021
Жаңа 2021-2022оқу жылындағы тамақтандыру жұмыстарын ұйымдастыру
Жаңа 2021-2022оқу жылындағы тамақтандыру жұмыстарын ұйымдастыру Облыстық білім басқармасының 2021 жылғы 16 тамыз күнгі #03-4644 және  ҚР Білім және ғылым министрлігінің 2021 жылғы 13 тамыздағы #3-15-2/3162-И хатына сәйкес аудандық білім бөлімінің 17.08.2021 жылғы #1041 хат негізінде балаларды сапалы тамақпен қамтамасыз ету, балалар денсаулығының қауіпсіздігін қамтамасыз ету мақсатында іс-шаралардың өткізілуі жоспарланды. Оның ішінде карантин кезеңінде тамақтандыруды ұйымдастыру мәселелері,
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиялардың (бракераждық комиссиялар) мониторингті жүзеге асыруы бойынша ұсынымдар
19
август
2021
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиялардың
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиялардың (бракераждық комиссиялар) мониторингті жүзеге асыруы бойынша ұсынымдар 1. Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссияның міндеттері:   - ас блогындағы, асханадағы жұмыстың ұйымдастырылуын;  - тамақ өнімдерінің сапасын, оларды тасымалдау, жеткізу, түсіру, сақтау шарттарын;  - өнімдерді өткізу мерзімдерін;   - тамақ дайындау сапасын;  - тамақтың балалардың негізгі тағамдық заттарға физиологиялық қажеттіліктеріне
2021 - 2022 оқу жылындағы бракераждық   комиссияның жұмысын ұйымдастыру  туралы
18
август
2021
2021 - 2022 оқу жылындағы бракераждық комиссияның жұмысын
ЖАМБЫЛ ОБЛЫСЫ ӘКІМДІГІНІҢ БІЛІМ БАСҚАРМАСЫ МЕРКІ АУДАНЫНЫҢ  БІЛІМ   БӨЛІМІНІҢ   «№33 ЖАЛПЫ ОРТА БІЛІМ БЕРЕТІН МЕКТЕБІ» КОММУНАЛДЫҚ   МЕМЛЕКЕТТІК МЕКЕМЕСІ Б Ұ Й Р Ы Қ  № 68  Қазақ Дихан   ауылы                                                        18.08.2021ж. 2021 - 2022 оқу жылындағы бракераждық  комиссияның жұмысын ұйымдастыру туралы Мектеп асханасында тамақ әзірлеу  және тамақ дайындауда сапалы азық-түлік түрлерін қолдану мақсатында  БҰЙЫРАМЫН: Бракераждық комиссия төмендегі құраммен
Мектеп асханасының сапалы тамақтандыруды қамту бойынша мониторинг жүргізу комиссиясының жұмыс жоспары
18
август
2021
Мектеп асханасының сапалы тамақтандыруды қамту бойынша мониторинг
Бекітемін Мектеп-директоры З.Қ Ниязбекова № 33  жалпы орта білім беретін мекте бі Мектеп асханасының сапалы тамақтандыруды қамту бойынша мониторинг жүргізу комиссиясының жұмыс жоспары 2021 – 2022 оқу жылы № Мониторинг көрсеткіші Түрі Мерзімі Аяқталу нысаны Жауаптылар 1 Тамақтану режимін сақтау Білім алушылардың  тамақтану уақытын белгілеу Аптасына бір рет Есепке енгізу ДОІЖО  А.Н Темирбекова 2 Азық – түліктерді уақытылы пайдалану және олардың сақталу мерзімі  Азық – түліктерді бақылау 10 күнде
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиялардың (бракераждық комиссиялар) мониторингті жүзеге асыруы бойынша ұсынымдар
17
август
2021
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиялардың
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиялардың (бракераждық комиссиялар) мониторингті жүзеге асыруы бойынша ұсынымдар1. Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссияның міндеттері:  - ас блогындағы, асханадағы жұмыстың ұйымдастырылуын; - тамақ өнімдерінің сапасын, оларды тасымалдау, жеткізу, түсіру, сақтау шарттарын; - өнімдерді өткізу мерзімдерін;  - тамақ дайындау сапасын; - тамақтың балалардың негізгі тағамдық заттарға физиологиялық қажеттіліктеріне сәйкестігін; -
Ыстық тамақ
02
октябрь
2020
Ыстық тамақ
2020-2021 оқу жылында Білім және ғылым министрінің 2020 жылғы 13 тамыздағы "Коронавирустық инфекцияның таралуына байланысты шектеу шаралары кезеңінде орта білім беру ұйымдарында оқу процесін іске асыру жөніндегі әдістемелік ұсынымдары "туралы №345 бұйрығының 2- қосымшасында көрсетілгендей мектеп асханалары , мектеп буфеттері жұмыс істемейді. Демек , аз қамтылған білім алушыларды бір мезгіл тегін тамақ тамақпен қамтамасыз ету пандемия кезінде уақытша тоқтатылды.  Дегенмен, ҚР Білім және ғылым
«Тиімді тамақтану –денсаулықтың  негізі»
14
февраль
2020
«Тиімді тамақтану –денсаулықтың негізі»
«Тиімді тамақтану –денсаулықтың  негізі»   атты ашық есік апталығы №33 жалпы білім беретін мектебінде тамақтандыру жұмыстарын ұйымдастыруды жетілдіру, тиімді тамақтануды насихаттау мақсатында 2020 жылы 10-14 ақпан аралығында «Тиімді тамақтану – денсаулықтың негізі» атты ашық есік апталығы өткізілді. Апталық дұрыс тамақтанудың маңыздылығы жөнінде барлық мүдделі тараптардың, әсіресе мектеп жасындағы балалардың ақпараттылық деңгейін көтеру, мектепте оқушылардың денсаулығын сақтау және нығайту үшін
Мектеп асханасында пайдалануға тыйым салынған тағамдар
23
январь
2020
Мектеп асханасында пайдалануға тыйым салынған тағамдар
Қазақстан Республикасы денсаулық сақтау министрлігі 2018 жыл 16 тамыз №611 БҰЙРЫҚ «Білім беру объектілеріне қойылатын санитарлық –эпидемиологиялық талаптар» санитарлық қағидаларын бекіту туралы 7- тарау, 119  тармақша Тәрбиелеу және білім беру объектілерінің қоғамдық тамақтану ұйымдарында  мына тағамдарды пайдалануға жол берілмейді: қатық,сүзбе,айран; туралған ет қосылған құймақтарды; флотша макаронды; зелыпер,форшмактар,сілікпелер,паштеттерді; кремі бар кондиционерлік өнімдер; тұтыну
2019-2020 оқу жылының қыркүйек – қазан айында оқушыларды ыстық тамақпен қамтамасыз ету туралы
04
ноябрь
2019
2019-2020 оқу жылының қыркүйек – қазан айында оқушыларды ыстық
№33 жалпы білім беретін мектебі бойынша 2019-2020 оқу жылының қыркүйек – қазан айында оқушыларды ыстық тамақпен қамтамасыз ету туралы №33 жалпы білім беретін мектебінде 2019-2020 оқу жылының басында Қазақстан Республикасы Білім және ғылым министрлігінің 2015 жылғы 13 сәуірдегі №198 бұйырығының 6 қосымшасында бекітілген «Жалпы білім беретін мектептерде білім алушылар мен тәрбиеленушілердің жекелеген санаттарына тегін және жеңілдетілген тамақтандыруды ұсыну» мемлекеттік қызмет стандартын орындау