Мектеп асханасының сапалы тамақтандыруды қамту бойынша мониторинг жүргізу комиссиясының жұмыс жоспары
Бекітемін
Мектеп-директоры
З.Қ Ниязбекова
№33 жалпы орта білім беретін мектебі
Мектеп асханасының сапалы тамақтандыруды қамту бойынша мониторинг жүргізу комиссиясының жұмыс жоспары
2021 – 2022 оқу жылы
№ | Мониторинг көрсеткіші | Түрі | Мерзімі | Аяқталу нысаны | Жауаптылар |
1 | Тамақтану режимін сақтау | Білім алушылардың тамақтану уақытын белгілеу | Аптасына бір рет | Есепке енгізу | ДОІЖО А.Н Темирбекова |
2 | Азық – түліктерді уақытылы пайдалану және олардың сақталу мерзімі | Азық – түліктерді бақылау | 10 күнде бір рет | Тексеру актісі | Комиссия мүшелері, әлеуметтік педагог А.Советова |
3 | Тамақтанудың табиғи нормаларын сақтау | Білім алушылардың мектептегі бір реттік тамақтану нормаларын, мәзірін талдау. | Айына бір рет | Актіні рәсімдеу, анықтамалар | Комиссия мүшелері, әлеуметтік педагог А.Советова |
4 | Асты дайындау технологиясы | Асты технологиялық картаға сәйкес дайындауды бақылау | 10 күнде бір рет | Дайын өнімнің сарапшылық журналы | Комиссия мүшелері |
5 | Перспективалық мәзірдің және күн сайынғы мәзірдің дайындалған астардың сәйкестігін тексеру | Астарды салыстырып тексеру | Аптасына бір рет | Комиссияның есебі | Комиссия мүшелері |
Мектеп директоры: З.Қ Ниязбекова