Тамақтандыру » Страница 49 » "№33 жалпы орта білім беретін мектебі" Қазақ-Дихан ауылы
Жамбыл облысы әкімдігінің білім басқармасы
Меркі ауданының білім бөлімінің
"№33 жалпы орта білім беретін мектебі"
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау бөлімі :
+7(72636) 43-50-93
Есепші бөлімі:
+7(72636) 23-11-37
Нашар көрушілер
нұсқасы
"Дәрумендер - олардың сипаттамасы және жіктеу"
18
октябрь
2022
"Дәрумендер - олардың сипаттамасы және жіктеу"
Ағымдағы жылдың  18-қазанның күні #33 ЖОББМ биология пәнінің мұғалімі: Тамеева Дильбар Ахановна 8 сынып оқушыларымен "Дәрумендер – олардың сипаттамасы және жіктеу" тақырыбында сабақ өткізілді. Сабақтың мақсаты : Адам ағзасындағы дәрумендердің маңыздылығын сипаттап, құрамында маңызды мөлшері бар азық-түлік тізімін жасау. Сабақ барысында оқушылар дәрумендердің денсаулық үшін маңызды дәрумендерді және дәрумен жетіспеушілігінен туындайтын ауру түрлерін анықтады.
№320 Бұйрық
12
октябрь
2022
№320 Бұйрық
2012 жылғы 12 наурыздағы № 320 Қаулысы, Әлеуметтік көмек көрсетілетін азаматтарға әлеуметтік көмектің мөлшерін, көздерін, түрлерін және оны беру қағидаларын бекіту туралы Әлеуметтік көмек көрсетілетін азаматтарға әлеуметтік көмектің мөлшерін, көздерін, түрлерін және оны беру қағидаларын бекіту туралы Қазақстан Республикасы Үкіметінің 2012 жылғы 12 наурыздағы № 320 Қаулысы.        "Білім туралы" Қазақстан Республикасының 2007 жылғы 27 шілдедегі Заңының 4-бабының 25-1) тармақшасына сәйкес
Тамақтандырудың сапалық мониторингі
07
октябрь
2022
Тамақтандырудың сапалық мониторингі
Ыстық тамақпен қамтылған оқушылардың асханадан тамақтануы күнделікті қадағаланады. Мектепте дұрыс тамақтануға байланысты іс-шаралар, сынып сағаттары, сыныптан тыс жұмыстарды өткізу де жақсы жолға қойылған. Тамақтану режимін сақтау, дәрумендердің адам ағзасына қажеттілігі , пайдасы туралы кеңестер беріліп, оқушыларға түсіндіру жұмыстары жүргізіледі. Оқушылардың тегін ыстық тамақпен қамтылуы үнемі бақылауда болады. Бүгінгі, яғни 07.10.2022 күнінің бір оқушының тамағы.
Тамақтандырудың сапалық мониторингі
05
октябрь
2022
Тамақтандырудың сапалық мониторингі
Асхананың санитарлық жағдайы, аспаздардың сыртқы киім үлгісі, барлық санитарлық талапқа сай. Ыдыстармен қамтылуы және ыдысжуатын бөлменің жай-күйі қанағаттанарлық деңгейде. Пластмасс ыдыстар және сынған, жарығы бар ыдыстар жоқ. Қайнаған су бар. Шағымдар мен ұсыныс кітабы бар. Қол жуатын арнайы орындар жабдықталған. Асхана жұмыскерлерінің қолдары таза, таза арнайы киім мен аяқ киім киген. Тамақ ішетін залда мәзір ілінген, онда тағамдардың атауы, әр дайын тағамның шығымы көрсетілген. Мәзірде
№158 Бұйрық
22
сентябрь
2022
№158 Бұйрық
158 бұйрық "Мемлекеттік көрсетілетін қызметтер туралы" 2013 жылғы 15 сәуірдегі Қазақстан Республикасы Заңының 10-бабының 1) тармақшасына сәйкес БҰЙЫРАМЫН:       1. Мыналар:       1) осы бұйрыққа 1-қосымшаға сәйкес "Қорғаншылық және қамқоршылық жөнінде анықтамалар беру" мемлекеттік қызметті көрсету қағидалары;       2) осы бұйрыққа 2-қосымшаға сәйкес "Кәмелетке толмағандардың мүлкіне иелік ету үшін анықтамалар беру" мемлекеттік қызметті көрсету қағидалары;       3) осы бұйрыққа 3-қосымшаға
№76 Бұйрық
14
сентябрь
2022
№76 Бұйрық
Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрінің 2021 жылғы 5 тамыздағы № ҚР ДСМ-76 бұйрығы «Білім беру объектілеріне қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық талаптар" санитариялық қағидаларын бекіту туралы Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрінің 2021 жылғы 5 тамыздағы № ҚР ДСМ-76 бұйрығы. Қазақстан Республикасының Әділет министрлігінде 2021 жылғы 6 тамызда № 23890 болып тіркелді       ЗҚАИ-ның ескертпесі!       Осы бұйрықтың қолданысқа енгізілу тәртібін 5 т. қараңыз.      
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиялардың (бракераждық комиссиялар) мониторингті жүзеге асыруы бойынша ұсынымдар
01
сентябрь
2022
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиялардың
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиялардың (бракераждық комиссиялар) мониторингті жүзеге асыруы бойынша ұсынымдар 1. Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссияның міндеттері:  - ас блогындағы, асханадағы жұмыстың ұйымдастырылуын; - тамақ өнімдерінің сапасын, оларды тасымалдау, жеткізу, түсіру, сақтау шарттарын; - өнімдерді өткізу мерзімдерін;  - тамақ дайындау сапасын; - тамақтың балалардың негізгі тағамдық заттарға физиологиялық қажеттіліктеріне сәйкестігін; -
№64 Бұйрық
01
сентябрь
2022
№64 Бұйрық
Қазақстан Республикасы Үкіметінің 2008 жылғы 25 қаңтардағы № 64 қаулысына өзгерістер «Мемлекеттік білім беру ұйымдарының мемлекеттік атаулы әлеуметтік  көмек алуға құқығы бар отбасылардан, сондай-ақ мемлекеттік атаулы  әлеуметтік көмек алмайтын, жан басына шаққандағы табысы ең төменгі  күнкөріс деңгейінің шамасынан төмен отбасылардан шыққан білім  алушылары мен тәрбиеленушілеріне және жетім балаларға, ата-анасының  қамқорлығынсыз қалып, отбасыларда тұратын балаларға, төтенше  жағдайлардың
"Жалпы білім беретін мектептердегі білім алушылар мен тәрбиеленушілердің жекеленген санаттарына тегін және жеңілдетілген тамақтандыруды ұсыну"
31
август
2022
"Жалпы білім беретін мектептердегі білім алушылар мен
"Жалпы білім беретін мектептердегі білім алушылар мен тәрбиеленушілердің жекеленген санаттарына тегін және жеңілдетілген тамақтандыруды ұсыну" мемлекеттік қызметті көрсету қағидалары. ҚР Білім және ғылым министрінің 2020 жылғы 24 сәуірдегі №158 бұйрығы, 10 қосымшаға   №33 жалпы орта білім беретін мектебінде 2022-2023 оқу жылында 1-11 сынып жетекшілері мен әлеуметтік педагогтардың зерттеу нәтижесінде  3 аз қамтылған отбасы анықталып,  2 қыркүйектен  бастап мектеп жасындағы 10 бала мектеп
Ыстық тамақпен қамту жағдайын тексеру
08
апрель
2022
Ыстық тамақпен қамту жағдайын тексеру
№33  жалпы орта білім беретін мектебінде оқушыларды  ыстық тамақпен қамту жағдайын тексеру  АКТІСІ              Осы акті 8.04.2022 жылы жасалынды.             Актінің мәні мектептегі ыстық тамақтың ұйымдастырылу жағдайын тексеру жөнінде. Біз актіге қол қоюшылар, сәуір айының 8-і күні мектептегі ыстық тамақтың ұйымдастырылу жағдайын тексерілгендігін растаймыз.              Асхананың санитарлық жағдайы, аспаздардың сыртқы киім үлгісі, барлық санитарлық талапқа сай. Ыдыстармен қамтылуы және