Питание » Страница 55 » "№33 жалпы орта білім беретін мектебі" Қазақ-Дихан ауылы
Жамбылская область әкімдігінің білім басқармасы
Меркі ауданының білім бөлімінің
"№33 жалпы орта білім беретін мектебі"
отдела образования Кордайского района
Приемная
+7(72636) 43-50-93
Бухгалтерия
+7(72636) 23-11-37
Версия для
слабовидящих
Әдістемелік нұсқау хат 2021-2022 оқу жылы
28
август
2021
Әдістемелік нұсқау хат 2021-2022 оқу жылы
Әдістемелік нұсқау хат 2021-2022 оқу жылы172Қазақстан Республикасының Білім және ғылым министрлігі Ы. Алтынсарин атындағы Ұлттық білім академиясы «ҚАЗАҚСТАН РЕСПУБЛИКАСЫНЫҢ ОРТА БІЛІМ БЕРУ ҰЙЫМДАРЫНДА ОҚУ-ТӘРБИЕ ПРОЦЕСІН ҰЙЫМДАСТЫРУДЫҢ 2021-2022 ОҚУ ЖЫЛЫНДАҒЫ ЕРЕКШЕЛІКТЕРІ ТУРАЛЫ» ӘДІСТЕМЕЛІК НҰСҚАУ ХАТ Нұр-Сұлтан 2021 Ы. Алтынсарин атындағы Ұлттық білім академиясының Ғылымиәдістемелік кеңесі шешімімен ұсынылды (2021 жылғы 13 мамырдағы № 5 хаттама). «Қазақстан Республикасының орта білім беру
Қазақстан Республикасы Білім және ғылым министрінің 2015 жылғы 28 қаңтардағы № 39 бұйрығы.
28
август
2021
Қазақстан Республикасы Білім және ғылым министрінің 2015 жылғы 28
Қазақстан Республикасы Білім және ғылым министрінің 2015 жылғы 28 қаңтардағы № 39 бұйрығы.Білім туралы мемлекеттік үлгідегі құжаттардың түрлері мен нысандарын және оларды беру қағидаларын бекіту туралы Қазақстан Республикасы Білім және ғылым министрінің 2015 жылғы 28 қаңтардағы № 39 бұйрығы. Қазақстан Республикасының Әділет министрлігінде 2015 жылы 27 ақпанда № 10348 тіркелді. Ескерту. Бұйрықтың тақырыбының орыс тіліндегі мәтініне өзгеріс енгізіледі, қазақ тілінде өзгермейді – ҚР Білім және
Жаңа 2021-2022оқу жылындағы тамақтандыру жұмыстарын ұйымдастыру
19
август
2021
Жаңа 2021-2022оқу жылындағы тамақтандыру жұмыстарын ұйымдастыру
Жаңа 2021-2022оқу жылындағы тамақтандыру жұмыстарын ұйымдастыру Облыстық білім басқармасының 2021 жылғы 16 тамыз күнгі #03-4644 және  ҚР Білім және ғылым министрлігінің 2021 жылғы 13 тамыздағы #3-15-2/3162-И хатына сәйкес аудандық білім бөлімінің 17.08.2021 жылғы #1041 хат негізінде балаларды сапалы тамақпен қамтамасыз ету, балалар денсаулығының қауіпсіздігін қамтамасыз ету мақсатында іс-шаралардың өткізілуі жоспарланды. Оның ішінде карантин кезеңінде тамақтандыруды ұйымдастыру мәселелері,
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиялардың (бракераждық комиссиялар) мониторингті жүзеге асыруы бойынша ұсынымдар
19
август
2021
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиялардың
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиялардың (бракераждық комиссиялар) мониторингті жүзеге асыруы бойынша ұсынымдар 1. Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссияның міндеттері:   - ас блогындағы, асханадағы жұмыстың ұйымдастырылуын;  - тамақ өнімдерінің сапасын, оларды тасымалдау, жеткізу, түсіру, сақтау шарттарын;  - өнімдерді өткізу мерзімдерін;   - тамақ дайындау сапасын;  - тамақтың балалардың негізгі тағамдық заттарға физиологиялық қажеттіліктеріне
2021 - 2022 оқу жылындағы бракераждық   комиссияның жұмысын ұйымдастыру  туралы
18
август
2021
2021 - 2022 оқу жылындағы бракераждық комиссияның жұмысын
ЖАМБЫЛ ОБЛЫСЫ ӘКІМДІГІНІҢ БІЛІМ БАСҚАРМАСЫ МЕРКІ АУДАНЫНЫҢ  БІЛІМ   БӨЛІМІНІҢ   «№33 ЖАЛПЫ ОРТА БІЛІМ БЕРЕТІН МЕКТЕБІ» КОММУНАЛДЫҚ   МЕМЛЕКЕТТІК МЕКЕМЕСІ Б Ұ Й Р Ы Қ  № 68  Қазақ Дихан   ауылы                                                        18.08.2021ж. 2021 - 2022 оқу жылындағы бракераждық  комиссияның жұмысын ұйымдастыру туралы Мектеп асханасында тамақ әзірлеу  және тамақ дайындауда сапалы азық-түлік түрлерін қолдану мақсатында  БҰЙЫРАМЫН: Бракераждық комиссия төмендегі құраммен
Мектеп асханасының сапалы тамақтандыруды қамту бойынша мониторинг жүргізу комиссиясының жұмыс жоспары
18
август
2021
Мектеп асханасының сапалы тамақтандыруды қамту бойынша мониторинг
Бекітемін Мектеп-директоры З.Қ Ниязбекова № 33  жалпы орта білім беретін мекте бі Мектеп асханасының сапалы тамақтандыруды қамту бойынша мониторинг жүргізу комиссиясының жұмыс жоспары 2021 – 2022 оқу жылы № Мониторинг көрсеткіші Түрі Мерзімі Аяқталу нысаны Жауаптылар 1 Тамақтану режимін сақтау Білім алушылардың  тамақтану уақытын белгілеу Аптасына бір рет Есепке енгізу ДОІЖО  А.Н Темирбекова 2 Азық – түліктерді уақытылы пайдалану және олардың сақталу мерзімі  Азық – түліктерді бақылау 10 күнде
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиялардың (бракераждық комиссиялар) мониторингті жүзеге асыруы бойынша ұсынымдар
17
август
2021
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиялардың
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиялардың (бракераждық комиссиялар) мониторингті жүзеге асыруы бойынша ұсынымдар1. Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссияның міндеттері:  - ас блогындағы, асханадағы жұмыстың ұйымдастырылуын; - тамақ өнімдерінің сапасын, оларды тасымалдау, жеткізу, түсіру, сақтау шарттарын; - өнімдерді өткізу мерзімдерін;  - тамақ дайындау сапасын; - тамақтың балалардың негізгі тағамдық заттарға физиологиялық қажеттіліктеріне сәйкестігін; -
Ыстық тамақ
02
октябрь
2020
Ыстық тамақ
2020-2021 оқу жылында Білім және ғылым министрінің 2020 жылғы 13 тамыздағы "Коронавирустық инфекцияның таралуына байланысты шектеу шаралары кезеңінде орта білім беру ұйымдарында оқу процесін іске асыру жөніндегі әдістемелік ұсынымдары "туралы №345 бұйрығының 2- қосымшасында көрсетілгендей мектеп асханалары , мектеп буфеттері жұмыс істемейді. Демек , аз қамтылған білім алушыларды бір мезгіл тегін тамақ тамақпен қамтамасыз ету пандемия кезінде уақытша тоқтатылды.  Дегенмен, ҚР Білім және ғылым