Nutrition » Страница 52 » "№33 жалпы орта білім беретін мектебі" Қазақ-Дихан ауылы
Zhambyl region әкімдігінің білім басқармасы
Меркі ауданының білім бөлімінің
"№33 жалпы орта білім беретін мектебі"
Education Department of Kordai district
Reception room :
+7(72636) 43-50-93
bookkeeping:
+7(72636) 23-11-37
Version for
visually impaired
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиялардың (бракераждық комиссиялар) мониторингті жүзеге асыруы бойынша ұсынымдар
01
September
2022
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиялардың
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиялардың (бракераждық комиссиялар) мониторингті жүзеге асыруы бойынша ұсынымдар 1. Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссияның міндеттері:  - ас блогындағы, асханадағы жұмыстың ұйымдастырылуын; - тамақ өнімдерінің сапасын, оларды тасымалдау, жеткізу, түсіру, сақтау шарттарын; - өнімдерді өткізу мерзімдерін;  - тамақ дайындау сапасын; - тамақтың балалардың негізгі тағамдық заттарға физиологиялық қажеттіліктеріне сәйкестігін; -
№64 Бұйрық
01
September
2022
№64 Бұйрық
Қазақстан Республикасы Үкіметінің 2008 жылғы 25 қаңтардағы № 64 қаулысына өзгерістер «Мемлекеттік білім беру ұйымдарының мемлекеттік атаулы әлеуметтік  көмек алуға құқығы бар отбасылардан, сондай-ақ мемлекеттік атаулы  әлеуметтік көмек алMayтын, жан басына шаққандағы табысы ең төменгі  күнкөріс деңгейінің шамасынан төмен отбасылардан шыққан білім  алушылары мен тәрбиеленушілеріне және жетім балаларға, ата-анасының  қамқорлығынсыз қалып, отбасыларда тұратын балаларға, төтенше  жағдайлардың
"Жалпы білім беретін мектептердегі білім алушылар мен тәрбиеленушілердің жекеленген санаттарына тегін және жеңілдетілген тамақтандыруды ұсыну"
31
August
2022
"Жалпы білім беретін мектептердегі білім алушылар мен
"Жалпы білім беретін мектептердегі білім алушылар мен тәрбиеленушілердің жекеленген санаттарына тегін және жеңілдетілген тамақтандыруды ұсыну" мемлекеттік қызметті көрсету қағидалары. ҚР Білім және ғылым министрінің 2020 жылғы 24 сәуірдегі №158 бұйрығы, 10 қосымшаға   №33 жалпы орта білім беретін мектебінде 2022-2023 оқу жылында 1-11 сынып жетекшілері мен әлеуметтік педагогтардың зерттеу нәтижесінде  3 аз қамтылған отбасы анықталып,  2 қыркүйектен  бастап мектеп жасындағы 10 бала мектеп
Ыстық тамақпен қамту жағдайын тексеру
08
April
2022
Ыстық тамақпен қамту жағдайын тексеру
№33  жалпы орта білім беретін мектебінде оқушыларды  ыстық тамақпен қамту жағдайын тексеру  АКТІСІ              Осы акті 8.04.2022 жылы жасалынды.             Актінің мәні мектептегі ыстық тамақтың ұйымдастырылу жағдайын тексеру жөнінде. Біз актіге қол қоюшылар, сәуір айының 8-і күні мектептегі ыстық тамақтың ұйымдастырылу жағдайын тексерілгендігін растаймыз.              Асхананың санитарлық жағдайы, аспаздардың сыртқы киім үлгісі, барлық санитарлық талапқа сай. Ыдыстармен қамтылуы және
Nutritionдың сапалық мониторингі
05
April
2022
Nutritionдың сапалық мониторингі
Тексеру нәтижесінде мыналар белгіленді:             Актінің мәні мектептегі ыстық тамақтың ұйымдастырылу жағдайын тексеру жөнінде. Біз актіге қол қоюшылар,  сәуір  айының  5 -і күні мектептегі ыстық тамақтың ұйымдастырылу жағдайын тексерілгендігін растаймыз.              Тексеру нәтижесінде асхана санитарлық нормаға  сай, қазіргі заманғы дизайнмен жабдықталған «Дұрыс тамақтану» бұрышы ұйымдастырылғандығы анықталды. Бракераждық журналдар дұрыс жүргізілуде. Аспазшылардың денсаулығын тексеріп,
Ыстық тамақпен қамту жағдайын тексеру
15
March
2022
Ыстық тамақпен қамту жағдайын тексеру
№ 33 жалпы орта білім беретін мектебінде оқушыларды  ыстық тамақпен қамту жағдайын тексеру  АКТІСІ              Осы акті 15.03.2022 жылы жасалынды.             Актінің мәні мектептегі ыстық тамақтың ұйымдастырылу жағдайын тексеру жөнінде. Біз актіге қол қоюшылар, наурыз айының 15-і күні мектептегі ыстық тамақтың ұйымдастырылу жағдайын тексерілгендігін растаймыз.  Асхана жұмыскерлері жеке және өндірістік гигиенаны сақтайды: қолдың тазалығын бақылайды, таза арнайы киім мен аяқ киім киеді. Тамақ
Nutritionдың сапалық мониторингі
03
March
2022
Nutritionдың сапалық мониторингі
Тексеру нәтижесінде мыналар белгіленді:             Актінің мәні мектептегі ыстық тамақтың ұйымдастырылу жағдайын тексеру жөнінде. Біз актіге қол қоюшылар,  наурыз  айының  3 -і күні мектептегі ыстық тамақтың ұйымдастырылу жағдайын тексерілгендігін растаймыз.              Асхананың санитарлық жағдайы, аспаздардың сыртқы киім үлгісі, барлық санитарлық талапқа сай. Ыдыстармен қамтылуы және ыдысжуатын бөлменің жай-күйі қанағаттанарлық деңгейде. Пластмасс ыдыстар және сынған, жарығы бар ыдыстар
Ыстық тамақпен қамту жағдайын тексеру
17
февраль
2022
Ыстық тамақпен қамту жағдайын тексеру
№ 33 жалпы орта білім беретін мектебінде оқушыларды  ыстық тамақпен қамту жағдайын тексеру  АКТІСІ              Осы акті 17.02.2022 жылы жасалынды.             Актінің мәні мектептегі ыстық тамақтың ұйымдастырылу жағдайын тексеру жөнінде. Біз актіге қол қоюшылар, ақпан айының 17-і күні мектептегі ыстық тамақтың ұйымдастырылу жағдайын тексерілгендігін растаймыз.  Асхана жұмыскерлері жеке және өндірістік гигиенаны сақтайды: қолдың тазалығын бақылайды, таза арнайы киім мен аяқ киім киеді. Тамақ