Nutrition » Страница 51 » "№33 жалпы орта білім беретін мектебі" Қазақ-Дихан ауылы
Zhambyl region әкімдігінің білім басқармасы
Меркі ауданының білім бөлімінің
"№33 жалпы орта білім беретін мектебі"
Education Department of Kordai district
Reception room :
+7(72636) 43-50-93
bookkeeping:
+7(72636) 23-11-37
Version for
visually impaired
Nutritionдың сапалық мониторингі
09
December
2021
Nutritionдың сапалық мониторингі
Тексеру нәтижесінде мыналар белгіленді: Актінің мәні мектептегі ыстық тамақтың ұйымдастырылу жағдайын тексеру жөнінде. Біз актіге қол қоюшылар,  желтоқсан  айының 9- ы  күні мектептегі ыстық тамақтың ұйымдастырылу жағдайын тексерілгендігін растаймыз.  Асхана жұмыскерлері жеке және өндірістік гигиенаны сақтайды: қолдың тазалығын бақылайды, таза арнайы киім мен аяқ киім киеді. Тамақ ішетін залда мектеп басшысы бекіткен мәзір ілінген, онда тағамдардың атауы, әр дайын тағамның шығымы көрсетілген.
Ыстық тамақпен қамту жағдайын тексеру
02
December
2021
Ыстық тамақпен қамту жағдайын тексеру
№ 33 жалпы білім беретін мектебінде оқушыларды  ыстық тамақпен қамту жағдайын тексеру  АКТІСІ              Осы акті 02.12.2021 жылы жасалынды.             Актінің мәні мектептегі ыстық тамақтың ұйымдастырылу жағдайын тексеру жөнінде. Біз актіге қол қоюшылар, желтоқсан айының 2-і күні мектептегі ыстық тамақтың ұйымдастырылу жағдайын тексерілгендігін растаймыз.              Тегін ыстық тамақтың ұйымдастырылу жағдайын тексеру барысында комиссия мүшелері асхананың санитарлық нормаларға сәйкестігін
Ыстық тамақпен қамту жағдайын тексеру
24
November
2021
Ыстық тамақпен қамту жағдайын тексеру
№ 33 жалпы білім беретін мектебінде оқушыларды  ыстық тамақпен қамту жағдайын тексеру  АКТІСІ              Осы акті 24.11.2021 жылы жасалынды.             Актінің мәні мектептегі ыстық тамақтың ұйымдастырылу жағдайын тексеру жөнінде. Біз актіге қол қоюшылар, қараша айының 24-і күні мектептегі ыстық тамақтың ұйымдастырылу жағдайын тексерілгендігін растаймыз.              № 33 жалпы білім беретін мектебінің тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиясы асханадағы бір мезгіл
Ыстық тамақпен қамту жағдайын тексеру
19
November
2021
Ыстық тамақпен қамту жағдайын тексеру
№ 33 жалпы орта білім беретін мектебінде оқушыларды  ыстық тамақпен қамту жағдайын тексеру  АКТІСІ              Осы акті 19.11.2021 жылы жасалынды.             Актінің мәні мектептегі ыстық тамақтың ұйымдастырылу жағдайын тексеру жөнінде. Біз актіге қол қоюшылар, қараша айының 19-і күні мектептегі ыстық тамақтың ұйымдастырылу жағдайын тексерілгендігін растаймыз.  Асхана жұмыскерлері жеке және өндірістік гигиенаны сақтайды: қолдың тазалығын бақылайды, таза арнайы киім мен аяқ киім киеді. Тамақ
Nutritionдың сапалық мониторингі
05
November
2021
Nutritionдың сапалық мониторингі
Тексеру нәтижесінде мыналар белгіленді:             Актінің мәні мектептегі ыстық тамақтың ұйымдастырылу жағдайын тексеру жөнінде. Біз актіге қол қоюшылар, қ араша  айының 5-і күні мектептегі ыстық тамақтың ұйымдастырылу жағдайын тексерілгендігін растаймыз.  Қабылданған тамақ өнімдері және азық-түлік шикізаттары Санитариялық қағидаларға 9-қосымшаның 1-нысанына сәйкес тез бұзылатын тамақ өнімдері мен жартылай фабрикаттардың бракераж журналына енгізілген. Олардың сапасы мен қауіпсіздігін
"Ас адамның арқауы" тақырыбында сынып сағаты
13
October
2021
"Ас адамның арқауы" тақырыбында сынып сағаты
№33 жалпы орта білім беретін мектебінің 3 сынып оқушыларымен  "Ас адамның арқауы" тақырыбында сынып сағаты  өткізілді. Мақсаты: Ас туралы жалпы ұғым.Астың құрамы мен ойын үстінде таныстыру.Schoolchildren астың бізге пайдасы туралы түсіндіру.Денсаулықтың негізгі - дұрыс тамақтану екенін түсіндіру. Дамытушылық: Тағамның түр- түрін анықтай отырып,оған жалпы сипаттама беру.Оқушыларды жүйелі ойларға жауап беруге дағдыландыру.Ас адамның арқауы екендігін түсіндіру. Тәрбиелік:Schoolchildren денсаулықты күтуге,
"Ас адамның арқауы" тақырыбында сынып сағаты
13
October
2021
"Ас адамның арқауы" тақырыбында сынып сағаты
№33 жалпы орта білім беретін мектебінің 3 сынып оқушыларымен  "Ас адамның арқауы" тақырыбында сынып сағаты  өткізілді. Мақсаты: Ас туралы жалпы ұғым.Астың құрамы мен ойын үстінде таныстыру.Schoolchildren астың бізге пайдасы туралы түсіндіру.Денсаулықтың негізгі - дұрыс тамақтану екенін түсіндіру. Дамытушылық: Тағамның түр- түрін анықтай отырып,оған жалпы сипаттама беру.Оқушыларды жүйелі ойларға жауап беруге дағдыландыру.Ас адамның арқауы екендігін түсіндіру. Тәрбиелік:Schoolchildren денсаулықты күтуге,
Nutritionдың сапалық мониторингі
05
October
2021
Nutritionдың сапалық мониторингі
Тексеру нәтижесінде мыналар белгіленді:             Актінің мәні мектептегі ыстық тамақтың ұйымдастырылу жағдайын тексеру жөнінде. Біз актіге қол қоюшылар, қ азан  айының 5-і күні мектептегі ыстық тамақтың ұйымдастырылу жағдайын тексерілгендігін растаймыз.              Тексеру нәтижесінде асхана санитарлық нормаға  сай, қазіргі заманғы дизайнмен жабдықталған, «Дұрыс тамақтану» бұрышы ұйымдастырылғандығы анықталды. Бракераждық журналдар дұрыс жүргізілуде. Аспазшылардың денсаулығын тексеріп,